Lavis

Lavis®-lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, valssi, polkka, foxi, salsa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita. Lavatanssi on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi. Lavis®-lavatanssijumpn periaattisiin kuuluu, että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Tunnilla käydää monipuolisesti läpi eri lavatanssilajeja ja jokainen löytää tunnilta omat tähtihetkensä.
 

Rock'n'Swing-tanssit: Boogie Woogie, Bugg ja Fusku

Alkeet

Aloittavan tanssijan ryhmä, jonne mennessä ei tarvitse osata vielä yhtään mitään.  Opit tanssin perusaskeleet  ja -kuviot. Opit viemisen/ seuraamisen perusperiaatteet. 

Tältä tasolta voit siirtyä seuraavalle tasolle, kun tanssin perusteet sujuvat ja olet saanut hieman käytännön harjoitustakin esim. lavalla. Tasoa voit hyvin käydä useampaan kertaan.

Alkeisjatko

Tämä on ryhmäsi silloin kun osaat perusteet, peruskuviot ja -tekniikka ovat tuttuja juttuja, spin-käännös onnistuu ja musiikintulkintaankin olet tutustunut. Uutta opitaan kuvioiden kautta ja tekniikkaa sopivissa erissä.

Jatko

Kun olet jo pari vuotta harrastanut tanssia, vienti-seuraaminen toimii käytännössä, intoa löytyy kuvioiden lisäksi myös tekniikan oppimiseen, osaat perusteet ja tanssiminen nopeahkoon musiikkiin onnistuu. 


Jos et ole varma, mikä ryhmä sopii sinulle, ota rohkeasti yhteyttä!


Juniori-ryhmät

Rokkimuksut

on tarkoitettu 5-7 vuotiaille tanssista kiinnostuneille lapsille. Ryhmässä tanssitaan erilaisia yksin tanssi-koreografioita. Tässä ryhmässä ei vielä tanssita paritansseja. Tunneilla leikitään paljon ja opitaan uutta sekä kehitetään lasten motoriikkaa pitkälti leikin kautta.

Junnut alkeet

on tarkoitettu 7-13 vuotiaille lapsille. Tässä ryhmässä tanssitaan jo paritansseja, mutta omaa paria ei tarvitse tuoda mukana vaan tunneille kaikki tanssivat kaikkien kanssa. Tässäkin ryhmässä leikitään vielä paljon ja opitaan uutta leikin kautta. Ryhmässä aloitetaan tanssilajilla nimeltä Boogie Woogie ja siitä jatketaan Fuskuun ja myöhemmin Buggiin. Ryhmä etenee lasten mukaan joten kukaan ei varmasti jää jalkoihin vaan kaikki oppivat ja pitävät hauskaa!

 


Mikäli haluat kehittää tanssiasi aivan uudelle tasolle, aloitat kilpailemisen ja tavoitteellisen treenaamisen. Kilpailla voi kaikilla tasoilla ja ikäsarjoissa.