Viikkokurssit

Baunssi tarjoaa säännöllistä viikkovalmennusta monessa eri lajissa. Parhaiten tarjolla olevan opetuksen näkee kulloisestakin lukujärjestyksestä. Opettajamme ovat omien lajiensa hyviä asiantuntijoita ja Suomen huippuja.

Ryhmissä opetetaan sosiaali- ja lavatansseja sekä myös kilpatanssia (vakio- ja lainalaistanssit). Baunssi näkyy ja kuuluu usein, koska kilpailevat parimme menestyvät hyvin, mutta suurin osa seuran harrastajista ja tarjonnasta on lavatanssilähtöistä. Kilpailemaan saa lähteä, jos haluaa, mutta se ei ole seurassa harrastamisen edellytys.

Jokaisella viikkokurssilla on hyvin toimiva parinvaihto, mutta halutessaan voi tanssia myös oman parin kanssa. Parinvaihto kuitenkin tukee oppimista monilla tavoilla. Mikäli ryhmän viejien ja seuraajien suhde on epätasapainossa pitävät valmentajamme huolen siitä, että kaikille kuitenkin riittää harjoiteltavaa. Kokeiluviikko ei koskaan kerro siitä, mikä on ryhmän todellinen viejien ja seuraajien suhde.

Kurssit kestävät 15 viikkoa, joten tanssimaan oppii hyvin. Kun on käynyt alkeet voi siirtyä tasoa ylemmäs ja niin edelleen. Kokeiluviikolla on mahdollisuus katsoa, mikä olisi omaa oppimista parhaiten tukeva ryhmä ja valmentajilta voi pyytää suositusta sopivasta ryhmästä.

Kursseille otetaan mukaan: 

  • Hyvät kengät, jotka eivät jätä jälkiä lattiaan ja jotka eivät ole ulkokäytössä
  • Juomapullo
  • Hikipyyhe on myös hyvä olla vaikka sille ei ehkä jokakerta tarvetta olekaan ;)
  • Iloinen mieli

Junioritoiminta, ainutlaatuista huippuvalmennusta!

Baunssi tarjoaa juniorivalmennusta, jonka taso on todella korkea.
Periaatteena on ”vain parasta junioreille”.
Lapset ovat meillä aina osaavissa käsissä.

Juniorit ovat olennainen osa seuraa!

Baunssin tavoitteena on tarjota junioreille laadukas ja monipuolinen tanssiharrastus, joka mahdollistaa tanssimisen RS-lajeissa niiden kaikilla eri tasoilla. Mukaan otetaan kaikki halukkaat ja kaikkia kohdellaan tasapuolisesti. Jokainen lapsi kokee olevansa tärkeä ja nauttii tanssimisesta. Juniorit ovat seuran silmäteriä.

Tanssiseura Baunssissa monen ikäiset lapset ja nuoret harrastavat tanssiliikuntaa, jonka perusperiaatteina ovat reilun pelin säännöt ja nuorisuomi-ideologia. Yleisesti käytämme kaikista lapsista ja nuorista sanaa junnut.

Junioritoiminnan tarkoituksena on tukea lasten ja nuorten liikunnallisuutta, sosiaalisuutta sekä tarjota mukava harrastus, jossa tutustuttaa erilaisiin tansseihin, erityisesti vauhdikkaaseen Boogie Woogieen ja myös luonnollisesti vastakkaiseen sukupuoleen.

Junioreita kannustetaan ja tuetaan harrastuksessaan aikuisia voimakkaammin. Halutessaan juniorit voivat lähteä myös kilpailemaan, jolloin harrastukseen saa lisää vaihtelua. Yleisesti harrastus perustuu kilpailemiseen, sillä junnut harvoin harrastavat pelkkää sosiaalitanssia. Juniorit esiintyvät lisäksi paljon, jolloin itseluottamus esiintyjänä kasvaa. Pienten junioreiden opetuksen perustana on leikki ja tekemisen hauskuus. Kaikkia junnuja kannustetaan harrastuksessaan, huolimatta siitä haluaako hän harrastaa kilpaillen vai ei.