Junioritoiminta

Baunssi tarjoaa juniorivalmennusta, jonka taso on todella korkea.
Periaatteena on "vain parasta junioreille".
Lapset ovat meillä aina osaavissa käsissä.

Juniorit ovat olennainen osa seuraa!


Baunssin tavoitteena on tarjota junioreille laadukas ja monipuolinen tanssiharrastus, joka mahdollistaa tanssimisen RS-lajeissa niiden kaikilla eri tasoilla. Mukaan otetaan kaikki halukkaat ja kaikkia kohdellaan tasapuolisesti. Jokainen lapsi kokee olevansa tärkeä ja nauttii tanssimisesta. Juniorit ovat seuran silmäteriä.

Tanssiseura Baunssissa monen ikäiset lapset ja nuoret harrastavat tanssiliikuntaa, jonka perusperiaatteina ovat reilun pelin säännöt ja nuorisuomi-ideologia. Yleisesti käytämme kaikista lapsista ja nuorista sanaa junnut.

Junioritoiminnan tarkoituksena on tukea lasten ja nuorten liikunnallisuutta, sosiaalisuutta sekä tarjota mukava harrastus, jossa tutustuttaa erilaisiin tansseihin, erityisesti vauhdikkaaseen boogie woogieen ja myös luonnollisesti vastakkaiseen sukupuoleen.

Junioreita kannustetaan ja tuetaan harrastuksessaan aikuisia voimakkaammin. Halutessaan juniorit voivat lähteä myös kilpailemaan, jolloin harrastukseen saa lisää vaihtelua. Yleisesti harrastus perustuu kilpailemiseen, sillä junnut harvoin harrastavat pelkkää sosiaalitanssia. Juniorit esiintyvät lisäksi paljon, jolloin itseluottamus esiintyjänä kasvaa. Pienten junioreiden opetuksen perustana on leikki ja tekemisen hauskuus. Kaikkia junnuja kannustetaan harrastuksessaan, huolimatta siitä haluaako hän harrastaa kilpaillen vai ei.