Tanssiseura Baunssi ry

Tanssiseura Baunssi on hämeenlinnalainen tanssiseura. Toimintamme aloitettiin jo syksyllä 2003, vaikka seura rekisteröitiin vasta tammikuussa 2004. Seurassamme tanssitaan hyvällä fiiliksellä laadukkaassa opetuksessa.

Seuramme järjestää rock'n'swing- ja lavatanssien opetusta sekä viikoittaisena opetuksena että lyhytkursseilla. Vuoden 2020 alusta yhdistyimme Pivot-seuran kanssa ja sen myötä haluamme tarjota jäsenillemme myös vakio- ja latinalaistansseja.

Seuramme tanssittaa niin lapsia kuin aikuisia. Tanssin harrastamisen voi aloittaa jo pienestä pitäen - nuorimmat harrastajat ovat olleet nelivuotiaita ja yläikärajaa tanssissa ei ole. Lapsille ja nuorille on omat ryhmänsä. Tanssijoille on tarjolla ryhmiä useista lajeista ja eri taitotasoilla. Lasten tanssiharrastus on seurallemme tärkeä asia, ja moni junioritanssija onkin ponnistanut seurastamme kansalliselle huipulle ja kansainvälisille kilpalattioille.

Kurssitoiminnan lisäksi järjestämme jäsenillemme erilaisia tapahtumia kuten levytansseja, lyhytkursseja ja leirejä. Olemme myös kunnostautuneet kilpailujen järjestäjänä.

Tanssi on monipuolinen liikuntamuoto ja oivallinen kuntourheilu- ja harrastusmuoto. Tanssiliikunta edistää hyvinvointia, terveyttä ja fyysisen toimintakyvyn ylläpitämistä. Tanssiharrastus tuo paljon uusia ystäviä. Harrastaja oppii kehonhallintaa, ja hänen koordinaatiokykynsä ja rytmitajunsa kehittyvät.

Lavis-ryhmässä tanssitaan kuntoa kohottaen ilman paria, mutta myös tanssitunneille voi osallistua yksin tai parin kanssa.

Tervetuloa tanssimaan kanssamme!