Tasokuvaukset

Jos et ole varma, mikä ryhmä sopii sinulle, ota rohkeasti yhteyttä! Muista myös, että perusteiden kertaaminen kannattaa aina kokeneillekin tanssijoille.

Alkeet

Aloittavan tanssijan ryhmä, jonne tullessa ei tarvitse osata vielä yhtään mitään. Opit tanssin perusaskeleet ja -kuviot sekä viemisen/seuraamisen perusperiaatteet.

Alkeisjatko

Tämä on ryhmäsi silloin, kun tanssin perusaskel ja muutama peruskuvio sujuvat. Alkeistuntien lisäksi olet mahdollisesti saanut hieman käytännön harjoitusta esim. lavalla.

Tunneilla harjoitellaan lisää kuvioita ja vahvistetaan näiden avulla tanssitekniikkaa ja parityöskentelyä. Lisäksi aletaan tutustua musiikintulkintaan.

Jatko

Tanssin perusteet ovat sinulle tuttuja. Vienti-seuraaminen toimii käytännössä, intoa löytyy kuvioiden lisäksi myös tekniikan oppimiseen ja tanssiminen onnistuu nopeahkoon musiikkiin.

Tunneilla hiotaan tanssitekniikkaa edelleen paremmaksi ja opetellaan kuvioiden variointia. Musiikin tulkinta on yhä vahvemmin mukana.

Edistyneet

Olet harrastanut tanssimista useita vuosia. Perustekniikka ja askelvariaatiot ovat hallussa. Tanssit sujuvasti musiikkiin ja mukautat tanssiasi parisi tason ja tyylin mukaan. Tunneilla kiinnitetään tarkempaa huomiota tekniikkaan, ja mahdollinen kuviomateriaali on haastavampaa.