Tasokuvaukset

Alkeet

Aloittavan tanssijan ryhmä, jonne mennessä ei tarvitse osata vielä yhtään mitään. Opit tanssin perusaskeleet ja -kuviot sekä viemisen/seuraamisen perusperiaatteet.

Tältä tasolta voit siirtyä seuraavalle tasolle, kun tanssin perusteet sujuvat ja olet saanut hieman käytännön harjoitustakin esim. lavalla. Tasoa voit hyvin käydä useampaan kertaan.

Alkeisjatko

Tämä on ryhmäsi silloin, kun osaat perusteet, peruskuviot ja -tekniikka ovat tuttuja juttuja ja musiikintulkintaankin olet tutustunut. Uutta opitaan kuvioiden kautta ja tekniikkaa sopivissa erissä.

Jatko

Kun olet jo pari vuotta harrastanut tanssia, vienti-seuraaminen toimii käytännössä, intoa löytyy kuvioiden lisäksi myös tekniikan oppimiseen, osaat perusteet ja tanssiminen nopeahkoon musiikkiin onnistuu.

Jos et ole varma, mikä ryhmä sopii sinulle, ota rohkeasti yhteyttä!

Junioriryhmät

Rokkimuksut

on tarkoitettu 4-7-vuotiaille tanssista kiinnostuneille lapsille. Ryhmässä tanssitaan erilaisia yksin tanssi -koreografioita. Tässä ryhmässä ei vielä tanssita paritansseja. Tunneilla leikitään paljon ja opitaan uutta sekä kehitetään lasten motoriikkaa pitkälti leikin kautta.

Junnut alkeet

on tarkoitettu 7-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Tässä ryhmässä tanssitaan jo paritansseja, mutta omaa paria ei tarvitse tuoda mukana, vaan tunneille kaikki tanssivat kaikkien kanssa. Tässäkin ryhmässä leikitään vielä paljon ja opitaan uutta leikin kautta. Ryhmässä aloitetaan tanssilajilla nimeltä boogie woogie ja siitä jatketaan fuskuun ja myöhemmin buggiin. Ryhmä etenee lasten mukaan, joten kukaan ei varmasti jää jalkoihin, vaan kaikki oppivat ja pitävät hauskaa!

Junnujen jatkoryhmä

Tähän ryhmään tullessasi olet tanssinut useamman kauden alemman tason ryhmässä. Tanssitaitosi ovat jo hyvät, osaat tekniikkavariaatioita, haastavia kuvioita ja musiikin tulkinta sujuu. Olet joko aloittanut tai aloittamassa kilpailemisen tai vain kehittymässä. Ryhmässä keskitytään enemmän yksilöllisten taitojen sekä parikohtaisen työskentelyn kehittämiseen ja esittämiseen. Tässä ryhmässä osallistutaan esiintymisiin.