Ilmainen tutustumisilta uusille junioreille 17.8.2022

30.07.2022

Harkitsetteko uuden harrastuksen aloittamista? Järjestämme ilmaisen tutustumistunnin junioreille  keskiviikkona 17.8. klo 17.00-18.00.

Lapsenne pääsee tällöin kokeilemaan rock´n swing tanssien alkeita ja samalla kerromme huoltajille seuran toiminnasta, sekä syksyn kurssiohjelmasta. Aiempaa tanssitaustaa ei tarvitse olla, mutta myös tanssia harrastaneet ovat tervetulleita. Vaatetukseksi riittää rennot vaatteet, jossa on helppo liikkua, sekä sisäliikuntaan soveltuvat tossut, sekä juomapullo.

Ohjaajina toimivat pitkän linjan valmentajat Irina Kuoppamäki ja Sami Vänttinen. Heillä on vuosien kokemus ohjaamisesta sekä junioreille, että aikuisille. Mikäli tanssikärpänen puraisee oikein kunnolla, on seurassamme mahdollista harrastaa myös kilpatasolle saakka. Tällä hetkellä seurassamme aktiivisesti kilpailee menestykkäästi kolme paria.

Tutustumisiltaan voit ilmoittautua etukäteen: baunssi@baunssi.net tai saapua paikanpäälle. Tanssiseura Baunssin sali sijaitsee osoitteessa Kiekkoritarinkuja 3 A, aivan Hämeenlinnan jäähallin vieressä.

Tervetuloa aloittamaan tanssillista matkaa kanssamme!